مشاوره حقوقی رایگان - وقف محصول باغ

سلام. پدرم فروش محصول یکی از باغها رو برای خرج عزای امام حسین به صورت دست خط عادی وقف کرده حالا وراث قصد فروش باغ رو دارند و خود به اندازه سهم محصول متعهد پرداخت هزینه برای عزای امام حسین شده اند ولی یکی ازوراث مانع فروش میگردد در حالیکه مالکیت زمین هنوز به نام وراث یا اوقاف تغییر نیافته است آیا فروش زمین از نظر شرعی اشکال دارد؟ اگر باغ محصول ندهد تکلیف مالکیت زمین چه میشود ؟ در اینگونه موارد راه کار قانونی چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید دودستی زمین را به اداره اوقاف تقدیم کنید و حق فروش ندارید مگر اینکه همه وراث با هم توافق کنید که وصیت پدر را نادیده فرض کنید!!!

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام از نظر شرعی بله
ولی از نظر قانونی فروش زمین ، منعی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عرصه از اعیان مالکیت جداگانه دارد که قابل پیگیری است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که وقف شده باشد باید طبق وقف نامه عمل کرد.