مشاوره حقوقی رایگان - شکایت جعل

سلام
از همسرم بخاطر جعل سند عادی شکایت کردم ولی الان رفته لایحه داده شامل مرور زمان شده است، من در سال 98 در چند پرونده گفتم صوری بوده انتقالش ولی از جعل نگفتم الان رفتم جعل سند عادی شکایت کردم الان بازپرس منو خواسته و گفته میدونستی جعل شده چون اون موقع گفتی صوری بوده چرا شکایت نکردی من گفتم مبایعه نامه رو ندیدم و الان متوجه شدم جعل شده آیا شکایت من رد میشه یا نه؟؟ آیا اون موقع گفتم که انتقال صوری بوده الان شکایتم رد میشود ؟
ممنون

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

در بحث شکایت علاوه بر اعلام جعلی بودن جنبه سند عادی مجازات هم دارد و تفاوت آن در همین بحث مجازات هست اما اگر بخاطر مرور زمان شکایت شما رد شد از طریق حقوقی جعلی بودن را اثبات کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد جعلی بودن هم شکایت کیفری امکان دارد هم دادخواست حقوقی که مرور زمان ندارد و با ارایه دادخواست مناسب میتوانید به نتیجه برسید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یاید ثابت کنید تازه متوجه جعل شدیدد.خیر الزاما هر انتقال صوری با جعل همراه نیست.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله جعل بعد از یک سال مشمول مرور زمان می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر کمتر از یکسال از موضوع می گذرد خیر شکایت شما رد نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر با توجه به توضیحات شما جرم مشمول مرور زمان نشده است