مشاوره حقوقی رایگان - مهريه

باسلام. همسر من ٦ماه مي شد كه خودش ول كرده بود رفته بود، شروع كرد نفقه زدن (نيافته زندان) ، اصلا هم نمي خواد زندگي كنه، بعد ماشين شو زده به نام مادرش ! آيا مي تونم دادخواست فرار از دين بدم ؟ هم دفترخونه كه ثبت شده رو مي شناسم ! مي خواستم بدونم آيا فيش كارت به كارت نفقه ، دليل مي شه كه ثابت شه من با همسرم تو اختلاف بودم ؟ و ايشون براي فرار از مهريه اينكارو انجام داده ؟

پاسخ ها :

مهين  شيخي

سرکار خانم مهين شيخي :

سلام خیر برای اثبات جرم فرار از دین می بایست قبل از انتقال مال دادخواست مهریه شما ثبت شده باشه

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما فرار از دین شکایت کنید البته اگر بتوانید ثابت کنید اختلاف داشته اید .