مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه مستاجر

سلام وقت بخیر. بنده آپارتمانی داشتم اجاره دادم به مدت 2 سال به شخصی الان به دلیل اینکه خودم مستاجرم و نیاز شخصی دارم و عدم تخلیه ایشان دستور تخلیه گرفتم و حکم صادر شد مبنی بر تخلیه . ایشان مجدد در دادخواستی جدید اعتراض کرده اعتراض رد شد. برای اجرای دستور به قسمت اجرای احکام رفتم و مبلغ ودیعه واریز کردم هر موقع برای گرفتن حکم کلانتری مراجعه میکنم اجرای احکام میگن ایشان با مراجعه به قاضی وقت گرفته برای مدت 20 روز و دستور اخذ 1/3 ودیعه آی که بنده به حساب دادگستری واریز کردم داشته الان بعد از گذشت 20 روز تخلیه نکرده که هیچ 1/3 ودیعه نگرفته گفته احتیاج ندارم و مجدد به اجرای حکم رفتم برای گرفتن حکم کلانتری اجرای احکام میگن ایشان مجدد 15 روز از قاضی وقت گرفته ولی دستور قاضی به من ارایه ندادن میگن قاضی شفاهی دستور داده و ایشان به همین منوال سه ماه تخلیه نکرده و پروسه اجرای حکم عقب میاندازن الان سوال بنده اینه امکان اش است بعد از 20 روز وقت مجدد قاضی به ایشان وقت بدن و اینکه تا چند دوره ایشان می‌تواند تقاضای وقت کند الان بنده با وجود اینکه 3 ماه از تاریخ پایان قرارداد گذشته باید چکار کنم برای رسیدن به حق خودم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قاضی میتواند برای تخلیه به مستاجر مهلت بدهد و این مهلت را تمدید نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قاضی رسیدگی کننده می تواند به مستاجر مهلت داده و آن را تمدید نماید