سلام" در فرض سؤال آنطور که از فحوای کلام شما استنباط می شود ، این ازدواج پایداری و دوام چندانی تا صدور حکم طلاق زوجه در پی نخواهد داشت . به هر حال چاره ای ندارید که حقوق مالی زوجه خود را تأدیه نموده و یا به نحوی گذشت و رضایت ایشان را اخذ نمائید. ما در این درگاه ، تمامی مساعی مان را بکار بسته ایم تا در جهت احقاق حقوق قانونی متقاضیان مشاوره حقوقی الکترونیکی آنهم بطور مجانی و رایگان ارائه نمائیم و نه به منظور ارشاد و راهنمایی برخی متقاضیان جهت فرار از قانون به قصد پایمال نمودن حقوق شرعی و قانونی دیگران ! پیش بینی اینجانب از گفته های شما اینست که دیر یا زود این وصلت به طلاق منجر خواهد شد پس چه بهتر اینکه زوجین بدون اذیت و آزار یکدیگر با تراضی و توافق هم در خصوص مسائل مالی همچون مهریه ، نفقه و ... ، بطور توافقی از یکدیگر جدا شوند . در فرض سؤال ضروری است نفقه فطعی شده همسرتان را بپردازید تا زمینه ایجاد و اثبات یکی از مصادیق عسر و حرج به منظور تقاضای طلاق از طرف زوجه فراهم نشود و در صورت عدم بازگشت همسرتان به منزل ، طرح دعوی الزام به تمکین همسرتان به منظور اثبات عدم استحقاق نفقه از سوی همسرتان همچنان برای شما محفوظ است .
اگر به ایشان علاقه داشته و نمی خواهید طلاق بدهید این مسئله را در دادگاه اعلام نمایید و چنانچه بعد از شکایت ایشان بابت پرداخت نفقه و قطعی شدن حکم نفقه تعیین شده از سوی دادگاه را در زمانهای مقرر پرداخت نموده اید بهانه ای برای طلاق از جانب ایشان وجود نداردو بهتر است الزام ایشان را به تمکین از دادگاه بخواهید و در صورت عدم تمکین شما وظیفه ای در قبال پرداخت نفقه نخواهید داشت. در مورد مشاوره هم اعلام بفرمایید که در جلسات حضور نداشته اید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.