مشاوره حقوقی رایگان - تخریب لوازم و به سرقت بردن تعدادی از لوازم

با سلام حدود سه ماه قبل با همسرم درخصوص طلاق وحضانت ولوازم تعیین تکلیف کردیم واز ایشان تعهد گرفتم که تاموقعی ترک منزل حق تخریب یا فروش یا تصاحب لوازم متعلق به بنده را نداره که بعد از رفتن متوجه نبودن بعضی لوازم مثل پرینتر وایفا موزر 4جفت کفش گاو صندوق شدم وگیتاروساعت دیواری روهم بشدت تخریب وتیکه تیکه کرده عکس تخریب موجوده چه شکایتی علیه ایشان مطرح نمایم با تشکر

پاسخ ها :

تخریب وسایل توسط همسر استرداد وسایل از همسر