مشاوره حقوقی رایگان - شهادت بدون سوگند

با سلام
بنده در پرونده ای متهم به ممانعت از حق با استناد به گواهی شاهدان و ....شدم.با توجه به اینکه شاهدان علیرغم اصرار بنده حاضر به سوگند نشدند،می‌توانم از آن ها به دلیل اظهارات کذب شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه شهادتی نداده باشند کذب بودن چگونه اثبات می‌شود ‌؟

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

باید کذب بودن را ثابت کنید و الا صرف عدم سوگند شهادت کذب نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید شکوائیه شهادت کذب را مطرح نمایید باید اظهارات کذب شاهدان اثبات گردد