مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

سلام
کسی به عمد به من حمله کرده است. و ناغافل به سرم ضربه زد ، چند جای بدنم را هم کبود کرده است.
و من هم برای این که از خودم دورش کنم که دست از سرم بردارد ، او را کتک زدم و بعد ولش کردم.
حالا هر دو شکایت کرده ایم.و اگر حتی ثابت شود که او مقصر هست، من باید دیه او را بدهم؟ و یا دفاع از خود محسوب میشود ؟ چون او اول دعوا را شروع کرد و من مجبور بودم که او را بزنم تا از خودم دورش کنم و از خود دفاع کردم.
با تشکر.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دفاع متناسب با حمله باشد مشکلی نیست

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

دفاع مشروع شرایطی دارد که به نظر نمی رسد اقدام شما دفاع مشروع محسوب شود. اگر صدمه وارد کردید باید دیه بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درصورت اثبات و صدور رای بر دفاع مشروع دیه ساقط می باشد مگر اینکه دفاع در مقابل فرد دیوانه باشد که در اینصورت دیه از بیت المال پرداخت می شود