مشاوره حقوقی رایگان - نفقه تدلیس و خیانت در امانت

با سلام
بنده حدود یک سال و نیم پیش با یک خانم مطلقه ازدواج کردم
از روی حماقت و بی اطلاعی و بی تجربه بودن
شروطی را ضمن عقد امضا کردم
که فکرشو نمیکردم یک روزی برام دردسر ایجاد کنه
مهریه صدوچهارده تا
حق طلاق و محل سکونت با زوجه
و بدترین حماقتی که کردم
توافق نفقه به میزان ماهیانه یک سکه بود
بعد از دوسه ماه که از عقدمون گذشت خانواده همسرم بهم تهمت اعتیاد زدند و گفتن اکه واقعا معتاد نیستی یک ضمانت به ما بده
منم گفتم چیزی ندارم گفتن پس بیا محضر وکالت طلاق بده
منم برای اینکه دهن کجی کرده باشم به خواستشون عمر کردم غافل ازینکه تو دام بدی افتادم
گول مذهبی بودنشونو خوردم به والله
خانواده همسرم از روز اول بهم میگفتن که دختر ما شش ماه نامزد بوده
من ساده بی کس که حتی بخاطر اینکه اعصابم از خوندن اسم شوهر سابق همسرم خورد نشه صفحه دوم شناسنامه زنمو نگاه نکردم
بعد از شش ماه اتفاقی متوجه شدم که بعلهههه خانم سیزده سال زن یکی دیگه بوده نه شش ماه
از روزی که این ماجرارو فهمیدم افتادم تو مخمصه
اول بهم تهمت دزدی زدن که تو کلانتری بخاطر اینکه من بعد از بازپرسی اعاده حیثیت نکنم رضایت دادن
بعد برای نفقه شکایت کردن که دادگاه اول ششصد هزار تومان تعیین کرد مبلغشو اما تو تجدید نظر اصلاحیه زدن به حکم و همون یک سکه رو تایید کردن
ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنین چکار باید بکنم امکان فسخ نکاح وجود داره؟
ضمنا خانواده همسرم مدارک شناساییموهم به بهونه دریافت وام ازدواج ازم گرفتن و تا به امروز بهم پس ندادن
من یک پسر بدبختم که پدر مادر ندارمو میخواستم خیر سرم خانواده تشکیل بدم، یک فروشنده ساده ام با ماهی یک و نیم میلیون حقوق
حتما این سوال منو تو سایت بذارین تا درس عبرت بشه برای پسرای ساده ای مثل خودم که به همه چیز اعتماد میکنن
من گول مذهبی بودن این خانواده رو خوردم

پاسخ ها :

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
متاسفانه شما با چشمانی بسته هرگونه تعهدی رو آنهم بصورت رسمی در دفتر اسناد رسمی دادید شما که ماهی یک میلیون و پانصد هزار تومان درآمدتان بوده از کجا یک سکه آنهم بعنوان نفقه می خواستید پرداخت کنید نفقه یعنی خوراک و پوشاک و مسکن چرا سکه؟البته اینها امارت و قرائنی بر فریب در ازدواج هست شکایت کنید انشاالله که نتیجه بگیرید باتشکر