مشاوره حقوقی رایگان - تهدید تلفنی

دوتا اقا بازنگ زدن به دوستم من رو تهدید به قتل کردن و به فرزندانم تهمت و فحاشی کردن و ما صداشون ضبط کردیم حالا میتونم شکایت ازشون بکنم با توجه به اینکه به خط موبایل خودم و همسرم تماس نگرفتن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، در صورتی که نسبت به شما و فرزندانتان قذف ( نسبت دادن زنا ) صورت گرفته است می توانید اقدام قانونی نمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی شهود و صدای ضبط شده شکایت کنید.