مشاوره حقوقی رایگان - فحاشى و تهديد تلفنى

فردى طى يك تماس تلفني بهم فحاشى و تهديد به قتل و اتيش زدن منزلم كرده، ميخوام شكايت كنم چطور و از چه طريق ميتونم اثبات كنم كه در دادگاه انكار نكنه؟ (تماس تلفنى ضبط نكردم)
شنیدم قانون جدیدی بابت اثبات تماسها هست از طریق دادگاه و مخابرات … ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
تماس ها سیونمی‌شود و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اصل بر برائت است و برای اثبات جرم بایستی ادله اثبات جرم مانند شهادت شهود وجود داشته باشد. قانون جدیدی در رابطه با اثبات تماس‌ها وجود ندارد و مکالمات تلفنی ضبط نخواهند شد. بنابراین با عنایت به اینکه مدرک و ادله مناسبی در این زمینه ندارید فلذا در صورت تنظیم شکوائیه، شکایت شما بی‌نتیجه خواهد ماند.