مشاوره حقوقی رایگان - بددهنی شوهر

سلام خسته نباشید من سه ساله ازدواج کردم شوهرم نمیزاره با کسی رفت آمد کنم بد دهنه دست بزن داره یه دختر سه ماهه دارم از میگیره جایی میرم نمیزاه بچمو ببرم دو ماهه نزاشته خونه پدرم برم می‌خوام شکایت کنم کارم به جایی میرسه و اینکه متن شکایتو چی بنویسم دست بزن هم داره

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باتوجه به پیچیدگی موضوع و تفصیل توضیحات لازم جهت کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی دقیق تر درخواست مشاوره نمایید ‌.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت ضرب و جرح و توهین و تهدید میتوانید شکایت کیفری کنید