مشاوره حقوقی رایگان - آیا طبق قانون من کارمند محسوب می شوم

با درود و بهروزی
من کارمند در یکی از دانشگاه های دولتی بصورت قراداد معین هستم -
یعنی آغاز هر سال پس از مشخص شدن احکام تازه با ما تا پایان همان سال قراداد بسته می شود-
1- آیا طبق قانون برای آمدن به حرفه وکالت در کانون وکلای دادگستری می بایست از شغل خود استعفا دهم ؟
در صورتی که پاسخ آری باشد :
الف : این استعفا چه هنگام بایستی انجام پذیرد ؟
ب:تکلیف 26 سال سابقه پرداخت حق بیمه برای بهره مند شدن از حقوق دوران بازنشستگی که به صندوق تامین اجتماعی پرداخت نموده ام چه می شود ؟
با سپاس فراوان و آرزوی بهترین ها

پاسخ ها :

کارمند حقوق بازنشستگی