مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت وام توسط ضامن قبل از موعد

باسلام وخسته نباشید ضمانت شخصی رو کردم که اقساط وام رو پرداخت نمی کنه،اگر قبل موعد تمام مبلغ دریافتی اون رو پرداخت کنم می توانم از طریق دادگاه مطالبش کنم.
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است اینکار را انجام ندهید . جهت دریافت اطلاعات بیشتر و در صورت تمایل می توانید درخواست مشاوره تلفنی فرمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بعد از پرداخت اقساط می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید