مشاوره حقوقی رایگان - لغو شکایت

سلام من از فردی شکایت کردم و بعد فرستادن پیامک از طرف پلیس به کلانتری رفتم و رضایت دادم،سوال من این است ایا چنانکه الان رضایت دادن و هزینه 10تومان هزینه قانونی را نداده ام پیامک برای فردی که از ان شکایت کرده ام میرود یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ادامه ندهید جای نگرانی نیست برای شما

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت شده باشد در صورت رضایت قرار موقوفی تعقیب صادر می شود و به متهم نیز ابلاغ می شود
ولی اگر شکایت از طریق کلانتری انجام شده باشد ابلاغ معمولا انجام نمی شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در دادسرا باشد در ضورت رضایت قرار موقوفی تعقیب صادر میگردد در غیر این صورت از کلانتری ‌‌پرونده ارجاع نمیگردد