مشاوره حقوقی رایگان - ابطال وقت نظارت

سلام در پرونده کیفری همسرم تجدید نظرخواهی ایشان رد شد چون از وقت اعتراض همسرم گدشته بود الان ما در مرحله دیوان هستیم و پیام فرجام خواهی 4/29 روی ثنا همسرم اومد که فرجام خواهی شما به شعبه تجدید نظر ارجاع داده شد
در قسمت روند پرونده این متن رو دیدم ممنون میشم منو راهنمایی کنید منظور از ابطال چیه و این تاریخ جدید قراره چه اتفاقی بیافته::::
این متن تو روند پرونده کیفری همسرم بود در تاریخ 1401/4/21 وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد ، تجدید و برلی تاریخ 1401/7/25 تعیین گردید راهنمایی کنید منظور از ابطال شد چیه؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وقت نطارت قبلی که برای خودشان هست را ابطال کردند و تاریخ جدید را برای خودشان زدند با شما کاری ندارد.
یعنی روز 1401/7/25 رسیدگی غیر حضوری می کند. تا اون موقع یا تو نوبت است یا باید منتظر جواب یک استعلام بمونند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت نظارت مربوط به خود شعبه است
و شعبه می تواند وقت نظارت را تجدید کند