مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از درخواست بازخرید

آیا میتوان پس از درخواست بازخریدی انصراف داد؟ چگونه؟ آیا میتونن بعد از موافقت با درخواست بازخریدی، قبل از انجام مراحل تسویه حساب، حقوق رو قطع کنند؟
مگر این طور نیست که تا شما فرم تسویه حساب رو هنوز امضا نکردی یکطرفه نمیتونن قطع ارتباط کنن(بعد از تایید درخواست بازخرید شدن)؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر انصراف شما قبل از تصویب مقام تصویب کننده باشد مشکلی نیست اما وقتی که تصویب شد باید همان مقام دوباره قبول کند،