مشاوره حقوقی رایگان - دریافت شناسنامه و اقامت ایران

سلام وقتتون بخیر
یه خانمی از اتباع افغانستان به صورت غیر قانونی از مرز عبور میکنن و وارد ایران میشن و بعد از ورودشون از یک مرد ایرانی بدون سند ازدواج باردار میشن ولی بعد از تولد فرزندشون مرد بچه رو قبول نمیکنه و حالا فرزند این خانم هفده سالشه و شناسنامه نداره باید چی کار کنه؟ و حکم مادرش که تمام این سالها به صورت غیرقانونی در ایران اقامت داشتند چیه؟

پاسخ ها :

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،ابتدا دادخواست اثبات زوجیت بدهد،سپس تقاضای شناسنامه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مادر باید ابتدا دادخواست الزام زوج به ثبت واقعه نکاح دائم و الزام به اخذ شناسنامه برای فرزند به طرفیت زوج اقامه نماید و ...
و از بابت اقامت غیر قانونی مادر ،
اصولا مشکل خاصی ایجاد نخواهد
شد