مشاوره حقوقی رایگان - بیمه و حقوق و سنوات

با سلام وقت بخیر. ببخشید من از تیرماه سال 96 در یک قالیشویی مشغول کار هستم،و از سال 99 نیز هم نگهبان بودم هم مشغول شستن قالی،،کارفرما متاسفانه بیمه ام نکرد و حق بیمه ام رو پرداخت نکردن،
الانم در قالیشویی مشغول کارم،آیا میتوانم برای حق بیمه و حقوق و سنواتم اقدام کنم؟
تنها مدرکم شهادت کارگرایی هستن که در قالیشویی کار کرده اند و واریزی هایی که حسابدار کارفرما برایم واریز نموده اند،همچنین یه برگه دارم که برای کمیسیون دانشگاه لازم داشتم که در آن قید شده است که از تیر 96 در قالیشویی کار میکنم و مهر قالیشویی و مهر مسجد محل و سایر کارگرای قالیشویی پای آن هستش،
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از راهور پیکیری کنید ممکن است انتقال یافته باشد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یله مدارک کامل است از طریق سامانه جامع روابط کار اقدام کنید ابتدا از طریق پیشخوان دولت احراز هویت شوید.