مشاوره حقوقی رایگان - افتادن همسایه از ایرانیت حیاط

با سلام و عرض ادب
من حیاط خونمو با ایرانیت پلاستیکی جهت سایه اندازی پوشاندم. چند روز پیش دختر بزرگ همسایه برای چیدن انجیر رفته روی دیوار حیاط شان. بعد اومده رو ایرانت حیاط ما و ایرانیت شکسته و افتاده حیاط ما. حالا میگن میریم شکایت میکنیم چرا اینجا رو با ایرانت پوشاندید.
آیا میتونن شکایت کنند؟ اگر دختر همسایه در اثر افتادن از ایرانیت آسیب ببینه ، من مقصر هستم؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چون بدون اجازه وارد حریم ملک شما شده، خودش مقصر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
طبق قانون ولی خود دختر ، به علت کوتاهی و عدم مواظبت از دختر مسئولیت خواهد داشت
و اصولا تقصیری متوجه شما نخواهد بود