مشاوره حقوقی رایگان - توقیف سند با صلح نامه رسمی

سلام
ملکی از پدرم با صلح نامه عمری به من رسیده
پدرم فوت کرده است. اکنون شخصی از من شکایت کرده و یک قطعه زمین را که پدرم به وی فروخته را می خواهد پس دهد. کارشناس مبلغ غرامت 143 میلیون اعلام کرده است.
آیا امکان دارد که ملکی که من متصالح آن هستم به جای بدهی پدرم توقیف شود؟
من پس از فوت پدرم ارثی نبردم و پدرم ملک با سند رسمی و مهم دیگری نداشت.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ارثی باقی نمانده، وارث باید ظرف یک ماه ترکه را اصطلاحا رد کند تا وظيفه تصفیه ترکه بر عهده او قرار نگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قرارداد به صورت عقد صلح معوض باشد خیر امکان توقیف وجود ندارد
ولی اگر به صورت صلح بلاعوض باشد ممکن است قاضی دستور توقیف مال را صادر نماید

ولی در هر حال موضوع شما
قابل دفاع است و می توانید دفاع نمایید