مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه

باسلام و احترام
براساس تنظیم تعهد نامه ای، مقرر شده شخص مبلغی تا تاریخ معینی پرداخت نماید و درغیر اینصورت شکایت سرقت و خیانت در امانت میشود، حال ایا شخص از مبلغ مذکور مبلغی را پرداخت کرده و برای مانده در گواه شهود جنسی را داده، در اینصورت ایا تعهدنامه باطل میشود یا اقامه دعوا مقدور هست؟

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام و احترام
در صورتی که کالای تقدیمی متناسب با مانده بدهکاری شما باشد و طرف مقابل این موضوع را قبول داشته باشد دیگر تعهدی به دوش شما نمی باشد لکن این وظیفه شماست که این موضوع را اثبات نمایید در غیر اینصورت طرف مقابل می تواند برابر تعهد نامه اقدام قضایی انجام دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر کمتر از ارزش مبلغ بدهی است ، امکان طرح دعوا وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دعوای حقوقی بله کیفری مطابق آنچه در سوال آمده دشوار است
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

عدم اجرای تعهد هیچ گاه خیانت در امانت و سزقت تلقی نمی شود و مقولات کیفری دارای ارکان مشخصی هستند.
عدم اجرای تعهد وفق تعهدنامه باید باشد مگر به رضایت متعهدله تعهد تبدیل شود در غیر این صورت متعهد مکلف است تعهد را وفق تعهدنامه اجرا کند و تعهدنامه باطل نخواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
تعهد نامه باطل نمیشود
و مطلقا جرم سرقت و خیانت در امانت هم نمی باشد
و در صورت شکایت سرقت و خیانت در امانت ، قرار منع تعقیب صادر خواهد شد و
و متعهدله باید از طریق حقوقی دادخواست بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام سوال مبهم است باید مدارک بررسی شود