مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

اگر زن در منزل شوهر زندگی کند و تمکین عام و خاص کند و تقاضای نفقه کند و شوهر در دادگاه بگوید که خرج خوراک و پوشاک زن را میدهد و در منزل چیزی کم نمیزارد ولی خرجی نمیدهد ایا دادگاه با درخواست نفقه زوجه موافقت میکند یا خیر ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بستگی به اثبات ادعای زوج و شرایط دادگاه دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زن و مرد در یک منزل زندگی کند فرض بر این است که نفقه پرداخت می شود و معمولا دادگاه ادعای مطالبه نفقه را نمی پذیرد