مشاوره حقوقی رایگان - تخریب راه و تهدید ب جابجایی تیر برق چاه کشاورزی

در پایان سال 1400 اقدام برق رسانی ب چاه کشاورزی نمودم در آن زمان دو اصله تیر برق را در سامان یا مرز دو قطعه زمین متعلقق ب اشخاص ثالت کاشته و برق رسانی ب چاه اب کشاورزی انجام شد . قبل از کاشت دو اصله تیر یکی از متصرفان زمین که راه دسترسی ب زمین من از داخل زمین ایشان عبور ب عرض 2.5 متر وطول 75 متر ک سابقه بیش 20 سال تردد دارد . از کاشت تیر جلو گیری کرد و گفتش که عرض راه در اثر کاشت تیر ب 4 متر افزایش میابد و من هم تعهد کتبی دادم ک اگر راه تعریض بشود از زمین خودم ب همان مقدار تعریض جبران کنم و نیز تعهد کردم یک رشته برق نیز ب ایشان بدهم .
بعد از چند ماه از شروع پروژه برق رسانی این همسایه من چاه بدون
مجوز در فاصله 60 متری چاه مجوز دار من حفر کرد که با مخالفت و اعتراض من روبه روشد و ب همین دلیل راه دسترسی من را تخریب و من را تهدید ب جابجایی دو اصله تیر کاشته شده د ر سامان یا همان مرز زمین کشاورزی نموده و در صورت عدم جابجایی تهدید ب تخریب اموال من کرده اند وچندین روز پیاپی نیز دهقانم را نیز در صورت روشن کردن الکترو موتور و استفاده از برق تهدید ب تخریب اموال سر چاه نموده اند و دیشب نیز اتاقک و تابلو برق را نیز آتش زده اند ک متاسفانه شاهدی هم ندارم ک آنان این کار انجام داده اند.
آیا من مجبور هستم ک تیر بر ق های ک در مرز اراضی کاشته شده اند را جابجا کنم ؟
برای اموال تخریب و آتش گرفته ام چکار کنم ؟
خواهشمندم راهنمایی فرمایید .

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید
و سپس شکایت تخریب و آتش زدن اموال را مطرح
نمایید
و از بابت تخریب راه عبور هم
دادخواست رفع ممانعت از حق و
رفع مزاحمت اقامه نمایید و. ..

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بدوا به به 110 تماس بگیرید و صورت جلسهکندو شکایت تخریب و آتش زدن اموال را مطرح
نمایید وهم چنین دادخواست رفع ممانعت از حق ورفع مزاحمت اقامه نمایید