مشاوره حقوقی رایگان - حقوق سرایدار

سلام من و همسرم قراره در یک مدرسه غیر انتفاعی در اصفهان مستخدم شویم یک خانه طبقه سوم همان مدرسه به ما می‌دهند پنجاه میلیون رهن کامل و فقط صبح برای معلم ها صبحانه آماده کنیم و بچه ها را تحویل بگیریم و مدرسه را در نبود آنها تمیز کنیم و آنها به ما حقوق نمیدهند گفتند در ازای حقوق کرایه خانه را نگرفتیم به نظر شما درست است؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
و طبق قانون مکلف هستند که به شما حقوق طبق اداره کار پرداخت نمایند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به هر نحوی که خواستید می تواند توافق کنید
اگر راضی نیستید می تواند در جای دیگر کار مار کنید و کسی شما را الزام نکرده است.