با سلام پاسخ به سوال اول خیر است زیرا پدر بزرگ ولی خاص فرزند شماست سوال دوم بله می توانید اگرخدای ناکرده متارکه نموده اید در خصوص بحث ملاقات با فرزند نیز تنها دادگاه است که مجاز به تصمیم گیری است شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید
سلام" در فرض سؤال ، فرزندان و طفلان معصوم نبایستی قربانی اختلاف والدین و خدای ناکرده خودخواهی آنان و عدم مراقبت و عدم رسیدگی به امور خود از سوی والدین گردند . شخصی که حق حضانت با اوست می بایست شرایط قانونی و عاطفی ملاقات طرف دیگر و بستگان درجه اول وی را فراهم نماید . والدین بهتر است حتی فراتر از قانون هم شده و از لحاظ عاطفی زمینه ملاقات طفل خود را متناسب با جدول تعیین اوقات ملاقات بطور توافقی برای طرف دیگر فراهم آورند و پدر نیز موظف است مایحتاج طفل خود را تمام و کمال فراهم نماید . پدر و جد پدری ولی خاص و قهری طفل می باشند و می توانند هر گونه اقدام مالی به شرط مصلحت مولی علیه (طفل) به نفع وی به انجام برسانند و هیچ شخصی نمی تواند مانع اقدام قانونی آنها شود .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.