مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر نظامی

سلام من نظامی هستم سال 1399 از مشهد به زاهدان انتقال شدم جهت خدمت عملیاتی.همسرم در این شهر در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عنوان کارشناس آزمایشگاه استخدام ، با توجه به اینکه خواهر شهید است بعد از یک ماه رسمی شداز ما تعهد 5 ساله و 40 میلیون سفته گرفته اند به عنوان ضمانت .خدمت همسرم الان 8 ماه است و من برابر نیاز سازمانی مجدد به مشهد انتقالم .لطفا راهنمایی کنید برا انتقال همسرم .و آیا تعهدی که گرفتن قانونی بوده؟و اینکه تعهد مانع انتقال با توجه به اینکه من نظامی هستم میشه؟چون نه آمدن له زاهدان با میل باطنی و نه رفتنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در آزمون های استخدامی اصول آن تعهد گرفته میشود

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
نظر به‌ اینکه‌ تغییر محل‌ جغرافیایی‌ خدمت‌ آن‌ دسته‌ از کارکنان‌ دستگاه‌های ‌کشوری‌ و لشکری‌ که‌ همسران‌ آنها نیز در استخدام‌ دستگاه‌های‌ یاد شده‌ هستند موجب‌ بروز اختلالاتی‌ در زمینه‌های‌ اجتماعی‌ و خانوادگی‌ می‌شود، همچنین‌ با توجه‌به‌ اینکه‌ به‌ موجب‌ اصل‌ دهم‌ قانون‌ اساسی‌ جمهوری‌ اسلامی‌ ایران‌ باید در قوانین‌ و مقررات‌ و برنامه‌ریزی‌های‌ مربوط، تشکیل‌ و حمایت‌ از خانواده‌ مورد توجه‌ قرار گیرد، مقتضی‌ است‌ ترتیبی‌ اتخاذ شود که‌ حتی‌الامکان‌ قبل‌ از انتقال‌ کارکنان‌ مساله‌ امکان ‌انتقال‌ هسمران‌ آنان‌ نیز بررسی‌ شود و در صورت‌ انتقال‌، محل‌ کار همسران‌ آنان‌ به‌ تبعیت‌ از شوهر تغییر پیدا کند.