مشاوره حقوقی رایگان - تصرف ملک‌ توسط سرایدار

چندی پیش توسط یکی از دوستان گفتند شخصی با همسر و دو فرزند خود نیاز به یک سرپناه دارد. از آنجا که من در خارج از ایران زندگی میکنم ملک ویلایی دارم که قسمت سرایداری دارد و نیاز به کسی داشتم که به امور ویلا وحیوانات رسیدگی کند.آمد توافق کردیم درقبال سکونت در ملک سرایداری کارهای ویلا را انجام دهد ومن یه کمک هزینه نیز در ماه برای رضای خدا پرداخت میکردم .تقریبا دوسال گذشته است و فهمیدم انسان درستی نیست .اورا یکماهی است که جواب کردم اما او مدام میگوید یه پولی بده تا ملک را تخلیه کنم ومدام مرا تهدید کرده وفحاشی میکند الان یک ماهی است که تنش ودرگیری بوجود آمده ومن مجبور شدم به ایران بیایم و کلی ضرر بخورم الان چه باید کرد .اگر راهنمایی کنید سپاسگزار میشم .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر کل ملک را تصرف کرده و مانع ورود شما می شود می توانید با عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید و اگر صرفا قسمت سرایداری را تصرف کرده می توانید دادخواست تخلیه بدهید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام ابتدا یک اظهارنامه برای سرایدار بفرستید و به ایشان 10روز فرصت تخلیه بدهید در صورت عدم تخلیه علیه ایشان دادخواست رفع تصرف عدوانی بدهید