مشاوره حقوقی رایگان - کپی رایت و حق مولف

با عرض سلام
اگر نویسنده ای 35 سال از فوتش گذشته باشد، شخص حق اقتباس از یکی از آثارش را برای ساخت فیلم کوتاه دارد؟ (اخرین چاپ اثر برای سال 1379 می باشد و دیگر چاپ نشد)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مدت استفاده از حقوق مادی پدیدآورنده به ‌موجب وصایت یا وراثت منتقل می‌شود از تاریخ مرگ پدیدآورنده پنجاه سال است و اگر وارثی وجود نداشته باشد یا بر اثر وصایت به کسی منتقل نشده باشد برای همان مدت به منظور استفاده عمومی در اختیار حاکم اسلامی (ولی‌فقیه) قرار می‌گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
حق نشر به وراث به ارث خواهد
رسید
و باید با اجازه وراث باشد