مشاوره حقوقی رایگان - دستور تخلیه

باسلام خدمت سروران گرامی بنده چندین سال هست که در یک آپارتمان مستاجر هستم و هرسال بین خودمون تمدید قرارداد میکنیم اما امسال بخاطر تمدید خودکار موجر بنده قبل از اینکه به بنده اطلاع دهد برای (تمدید یا عدم تمدید )پنج روز مانده به پایان قرارداد اظهارنامه فرستاده برای تخلیه وبنده نیز جواب اظهار نامه ایشان رادادم که چرا پنج روز مانده بدون اطلاع دادن اظهارنامه فرستاده ومن ودیعه خودرا درخواست کردم ولی ایشان امتناع کردن وگفتن برو ازهمسایه پایین رضایت کتبی بگیر و ودیعه شمارا به خزانه دولت میریزم ومن نیز برای استرداد ودیعه 3بار اظهارنامه ارسال کردم اما جواب نمیدن امروز هم دادخواست ودیعه دادم بااین اوصاف ایشان می‌توانند دستور تخلیه بگیرن یا حکم تخلیه درضمن چون نمی‌خواستم بخاطر بارداری همسرم درگیر دادگاه شوم به بنده گفتن که با تمدید اجاره به مبلغ 100ملیونوماهیانه 5میلیون بامن تمدید میکنند ولی وقتی رفتم تمدید گفتن اجاره نامه رو ببرم مادرم امضاء کنند وبیاورم اما نیاوردند من هم امضاء نکرده‌ام ولی عکس گرفتم آیا میشود کاری کرد

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است دستور تخلیه صادر بشود البته اگر ..
برای مطالبه رهن خانه ، باید ابتدا خانه تخلیه بشود و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

برای مطالبه ودیعه باید ابتدا تخلیه عین مستاجره را تامین دلیل کنید.