مشاوره حقوقی رایگان - زمین اوقافی از شخصی خریداری کردم که نزدیک 8سال است نه زمین تحویل میدهد ونه سند رسمی چه کنم؟

شخصی زمینی موقوفه را از شخص وقف کننده صلح نامه دارد. زمین را قطعه بندی کرده ویک قطعه را بنده خریداری کردم ودر قرارداد قید شده که 6ماه زمین تحویل خریدار وسند رسمی تحویل دهد، فروشنده 8سال است که هر ماه به بهانه ای از عهدووعده خود سرباز میزند، لذا دادخواست تحویل بیع وملزم به تنظیم سند داده ام ولی بازپرس شعبه بخاطر بالابودن سن پیشنهاد مسترد کردن دادخواست وتنظیم دادخواست جدید از اوقاف و وقف کننده هاکرد که نزد یک وکیل مجرب نوشته شود، و من نمیدونم اگر دادخواست به اوقاف ومتولی ها بدم فروشنده زمین به من چه میشود؟ تاریخ 20شهریورماه تاریخ رسیدگی به پرونده ماست لطفاً راهنمائی بفرمایید.
کلیه هزینه های لازم را متقبل میشوم.

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدارک و مستندات را ارسال نمایید تا بررسی گردند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام مدارک و اسناد خود را حضورا به یک وکیل نشان دهید