مشاوره حقوقی رایگان - حیاط خلوت مشاع

سلام.وقت بخیر.بنده واحدی را خریداری کرده قولنامه ای است که تا چند ماه دیگه سندش میاد.دو پنجره رو به حیاط خلوت داره و همچنین کولر هم در حیاط خلوت قرار داره. همسایه در از سمت واحد خود به حیاط خلوت داره.مدیر ساختمان میگن حیاط مشاع است ولی صاحب واحد بغلی میگه چون من در دارم حیاط برای من است و در نقشه ساختمان مشخص است و برای نصب کولر برامون ایجاد مزاحمت کرده.ب نظر شما چه باید کرد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حیاط جز مشاعات است مگر اینکه صراحتا در سند قید شده باشد که متعلق به یکی از واحدها است.
اگر حیاط مشاع باشد در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مهم انست که در سند تفکیکی امده اگر حیاط اختصاصی است وبقیه امکان ورود به انجا را ندارد وعملا استفاده غیر ممکن است که اختصاصی اما اگر طوری قرارداده شده هکه محل عبور ومورد استفاده بقیه است مشاع است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حیاط جز مشاعات است
و هر گونه تصرف در مشاعات باید با
اجازه تمام مالکان باشد