مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

با سلام. اگه شخصی 2 زندان داشته باشه و 18 ماه از آن به مدت سه سال تعلیق شده باشه و 6 ماه آن اجرایی باشه اگه تسلیم به رای بزنه از آن 6 ماه اجرایی چیزی کم میشه یا خیر و دادگاه در شهر دیگه باشه و برای اجرای حکم درخواست نیابت بدیم که حکم در شهر خودمان اجرا شود قبول میکنن یا خیر؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تسلیم به رای شوید دادگاه می تواند تا یک چهارم در میزان مجازات تخفیف بدهد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باتوجه به اینکه تعلیق صورت گرفته بعید است اما درخواست دهید نظر قاضی ملاک است.