مشاوره حقوقی رایگان - نرخ بروز پرداخت

سلام و عرض ادب. چند سال پیش یه آشنایی برای من کابینت ساخت و پولش رو با حساب کتاب هایی که داشتیم پرداخت کردیم. اما مدرکی برای اثبات پرداخت نداریم. طرف رفته شکایت کرده و بعد از چند سال رای قطعی اومده که باید به روز پرداخت بشه. حالا طرف یه ساله نیومده پولشو بگیره تا قیمتا برن بالا بیاد با تورم بگیره. چنین چیزی امکان پذیره ؟ من باید چکار کنم؟ چطوری جلوی این قضیه رو میشه گرفت ؟ ممنون

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مبلغ محکومیت رو به حساب اجرای احکام واریز کنید و با اظهارنامه به محکوم له اطلاع دهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری و مبلغ را به حساب دادگستری واریز کنید