مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات پارکینگ

سلام بنده یک واحد دارم دادم اجاره مدیر بلوک با همسایه ها توافق کردن سرامیک کف پارکینگ را تعویض کنم اما من را در جریان قرار ندادند . الان میگویند از تو شکایت کردیم و باید هزینه را پرداخت کنی . با اینکه من در جریان نبودم چه کار باید انجام دهم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

هزینه مشاعات با همه مالکین است حال که مطلع شدید پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعمیر پارکینگ ضروری باشد همه مالکین باید در پرداخت هزینه مشارکت کنند.
ولی اگر صرفا به جهت زیبا سازی ساختمان باشد در این صورت به جهت اینکه ضروری نیست همه مالکین باید رضایت داشته باشند.