مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی و قیم خواهرم

سلام.بنده متاهل می‌باشم. وپدر ومادرم فوت کرده اند.وشش خواهر وبرادر هستیم.که همگی بر سر زندگی خود هستند به غیر از یک خواهرم که مشکل ذهنی دارد . وهمه خواهران وبرادران کاری با او نداشتند .ومن خودم از این خواهرم نگهداری مکنم.واز زمانی که من از خواهرم نگهداری مکنم اون برادر خواهرانم همش میگن زمان تقسیم ارث سهم این خواهر بین همه ما باید تقسیم شود .ومن هم میگم برای نگهداری من باید نگهداری بکنم وزحمت را بکشم وآیا اون خودش مگر خرج نداره ومن با سهمش یک اتاق یا سویت بالای خانه خودم براش درست مکنم که این بدبخت تو خانه خودش راحت باشه ماهم برای انجام کارهاش بهش سر میزنیم وکارای براش انجام میدیم.خواستم ببینم من از لحاظ قانونی چه کار کنم که سرپرستی خواهرم دست من باشه وسهم ارثش دست من باشه که برای خودش بتانم خرجش بکنم.که حقش ضایع نشود.لطفآ یک راه خوبی به من نشان دهید باسپاس

پاسخ ها :

ستاره قلی پور ملکشاه

سرکار خانم ستاره قلی پور ملکشاه :

بله میتوانید دادخواست نصب محجور بدهید البته همراه با مدارک

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سرپرستی دادگاه پیگیری کنید
می توانید قیم خواهرتون باشید که در این صورت سهم الارث وی تحویل شما داده می شود.