مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

با سلام و عرض ادب
بنده خودرو پرایدی در سال 94 خریداری کردم ولی بدلایل مختلف وامروز و فردا کردنو بیماری فروشنده
و پاندمی کویدو...متاسفانه فروشنده قبل از سند زدن فوت کرد و دو ماه پیش بنده مجبور به ارائه دادخواست الزام به تنظیم سند شدم و در همین اثنا خودرو به سرقت رفت ولی با سارق کشف و خودرو به پارکینگ منتقل شد از جایی که نوبت دادگاه تنظیم سند دی ماه میباشد وبا توجه به اینکه کلیه 1_مدارک ماشین(برگ سبز،کارت ماشین، برگه کمپانی و...) بعلت پرداخت کامل ثمن در روزمعامله نزد اینجانب است و همینطور کپی شناسنامه و کارت ملی متوفی
2_اظهارات شهود پای معامله (دونفر مرد) مبنی بر پرداخت کامل ثمن معامله از طرف اینجانب
3_استعلام بیمه که نشان از تحت اختیار داشتن خودرو توسط اینجانب است
4_اظهارات شهود اهالی محل مبنی بر اینکه خودرو در این مدت تحت تصرف اینجانب بوده
5_دادخواست الزام به تنظیم سند که همینطور که اشاره شد موعد رسیدگی دی ماه میباشد
سوال بنده اینجاست که با توجه به شرایط اقتصادی و هزینه های پارکینگ(از جنبه عمومی)ومدارک فوق الذکر(از جنبه حقوقی)ایا دوستان کارشناس و فرهیخته راهکاری برای ترخیص خودرو قبل از دی ماه می بینند؟
با تشکر

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

می توانید با قولنامه درخواست ترخیص کنید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام واحترام،کاربر گرامی از شعبه دادگاه مربوطه درخواست دستور موقت مبنی بر رفع توقیف خودرو نمایید