مشاوره حقوقی رایگان - وکالت طلاق و عدم امضای زوج در دفترخانه

اگه مردی وکالت طلاق داده باشه که زوجه خودش برای طلاق اقدام کند. و مرد امضادر دفترخانه رو به تعویق بیندازد (مثلا بگویید فعلا وقت ندارم برای مراجعه حضوری امضا )چه مشکلی پیش میایید ؟زن ممکن است از طلاق پشیمان شود و دوباره به مهریه رجوع کند ؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مدت گواهی عدم امکان سازش 3 ماه است و چنانچه زوج در دفترخانه حاضر نشود این گواهی بی اعتبار می شود و کلیه توافقات هم باطل می شود .

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام طلاق ربطی به مهریه ندارد و در صورت وکالت زن خودش میتواد از طرف مرد خودش را مطلقه نماید