مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

سلام. پدر بنده در حالی که فقط یک چهارم از ملکی را از مادرمرحوموم به ارث برده و اززمان حیات وی ملک را بدون رضایت و موافقت تصرف کرده بوده و سه دانگ را به شخص دیگری فروخته بود که بتازگی متوجه شدم. حالا وکیل گرفته برای الزام به سند که چون خودش پول پرداخت کرده و در تصرف خودش هست مالک می‌باشد. من قولنامه خرید ملک را توسط مادرم دارم که پرداخت نقدی نوشته شده.
آیا با توجه به ده سال تصرف که سه سالش بعد فوت مادرم می‌باشد و شهادت کسبه که طرف پدرم هستند ، پدرم میتواند مالک شناخته شود یا طبق قولنامه اثبات مالکیت مادرم را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس مدارک موجود دادگاه به ادعای مطرح شده رسبدگی میکند و تصمیم میگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مبایعه نامه معتبر می باشد حتی
اگر ثمن معامله ، نوشته باشد که به
صورت نقدی پرداخت گردیده است
ورثه باید ابتدا درخواست انحصار وراثت
در شورا مطرح نمایند تا تمام ورثه مشخص گردد
و سپس ورثه باید دادخواست اثبات مالکیت و اثبات وقوع عقد بیع و
الزام به تنظیم سند رسمی و اجرت المثل ایام تصرف به طرفیت پدر و
سایر ورثه اقامه نماید و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای راهنمایی نیاز به توضیحات بیشتر هست