مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت فرزندان زن ایرانی

من زن ایرانی با یک فرد عراقی ازدواج کردم حاصل این ازدواج سه تا فرزند فرزند اول در ایران به دنیا امد و گواهی ولادت ایران را دارد و فرزند دوم و سوم در عراق به دنیا امدن ما هم زندگی میکنیم عراق ولی توی ایران اهواز ملک خریدیم و همیشه می ریم ومیاییم ایران . سوال من برای دریافت تابعیت توی ایران کجا اقدام کنم در ضمن عقدم رسمی هست وبچه هام داخل شناسنامه ام هست

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

باید دادخواست بدید به دادگاه خانواده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا به سازمان امور
اتباع خارجه درخواست بدهید و تمام مدارک را تسلیم نمایید و فرم های مربوطه را تکمیل نمایید
و بعد از چند ماه تابعیت ایرانی فرزندان صادر خواهد شد و می توانند اسناد هویتی و سجلی ایرانی بگیرند
و اگر نامه بیمارستان محل تولد فرزندان نداشته باشید باید دادخواست اثبات نسب اقامه نمایید
و ..