مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رای اعسار

سلام وقت بخیر خسته نباشین بنده شاکی هستم متهم اینجانب به پرداخت دیه محکوم شده بود دادگاه دادخواست اعسار از پرداخت دیه بصورت یکجا رو داده دیروز دادنامه اومده که یک سوم پیش پرداخت بده متبقی ماهی یک میلیون پرداخت کنه این قسطی یک میلیون کم هست دیه اینجانب 95 میلیون هستش یعنی بنده 6سال منتظر باشم دیه رو پرداخت کنه به رای دادگاه اعتراض کنم پذیرفته میشه یعنی مبلغ اقساط رو بالا ببرن ممنون

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به هر حال حق اعتراض به رای را دارید و نتیجه قابل پیش بینی نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اعتراض دهید و پس از آن نیز تعدیل اقساط را مطرح نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.بله می توان دعوی تعدیل تقسیط اقامه نمود