مشاوره حقوقی رایگان - ملک مشاعی

سلام
یه ملک قدیمی است که 3 دانگ از 6 دانگ آن بنام مادرم میباشد که از این 3 دانگ یک و نیم دانگ به بنده صلح عمری شده بدون حق فسخ و قطعی
این ملک قدیمی الان ساخته شده بصورت آپارتمان 4 طبقه ای در آمده
بنده میخوام سهم یک و نیم دانگ خودم را تبدیل به یک واحد 6 دانگ کنم و از 3 دانگ بقیه هم ارث دریافت کنم .
سوال بنده این میباشد که در صورت شکایت به دادگاه چون بقیه ورثه حاضر به نوشتن تقسیم نامه نیستن و ملک هم دارای سند قدیمی منگوله دار قدیمی میباشد و تفکیکی هم ندارد ، کل 4 واحد به مزایده و فروش میرسد یا یک و نیم دانگ بنده تبدیل به یک واحد 6 دانگ میشود و بقیه سه دانگ ورثه ای به مزایده و فروش میرسد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نشود بله دستور فروش برای تمام شش دانگ صادر میشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چنانچه سر تقسیم اختلاف نظر باشد بله دستور فروش برای تمام شش دانگ صادر میشود