مشاوره حقوقی رایگان - حکم قطعی و درخواست اجراییه و تجدید نظر

سلام خسته نباشید
من 10 روز پیش درخواسن اجراییه دادم بودم
امروز بابت پیگیری درخواست اجراییه حکم رفته بودم شعبه،

گفتم چرا اجرا نشده ،با این که حکم قطعی شده و فرصت اعتراض تموم شده؟
اونا گفتن؛
با این که حکم صادره شده و از زمان فرصت اعتراض گذشته بود و قطعی هم شده بود،
طرف مقابل بعد از قطعی شدن اومده بود درخواست تجدید نظر داده بود و دادگاه هم درخواستش رو بررسی و رو رد کرده بود و مجدد نوشته بود قابل اعتراض تا بیست روز.
گفتن باید 20 روز هم‌ منتظر باشم

اخه مگه حکم قطعی نشده پس چرا باید 20 روز واسه این‌مورد که بعداز وقت قانونی اعتراض داده صبر کنم؟
ایا اشتباه نمیکنه منشی دفتر؟
ایا همچین چیزی امکان داره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر واقعا بعد از فرجه زمانی بوده حرف شما درسته درخواست صدور اجراییه را مجددا و پیرو قبلی بنویس خودت ببر پیش قاضی دستور بگیر