مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه تمکین

سلام.سوالم اینه که تا چندبار اجرائیه تمکین برای زوجه ارسال میشه؟

من محکوم به تمکین شدم چون خودمم ادعا کردم قصد برگشت به زندگی رو دارم.
اجرائیه برام اومد. مراجعه کردم اجرای احکام با من صحبت کردن و من هم به ناچار گفتم به زندگیم بر میگردم.
و بعد دادیار پایین برگم نوشت: تا زمانی که شوهرم بیاد دنبالم به تاخیر بیفته.

الان از اون روز تقریبا نزدیک 2 ماه میگذره. هیچ ابلاغیه یا دادنامه ای واسم نیومده.
پروندم رو که پیگیری میکنم نوشته: کسر موقت از آمار طبق دستورالعمل یا اینکه موقتا کسر از آمار شده یا اینکه پرونده مختومه شده.

یعنی چی؟ ناشزه میشم؟
حضوری باید برم شعبه پیگیری کنم؟

یه وکیل داشتم میگفت تا دوبار برات اجرائیه میاد و هرکدوم10 روز بهت مهلت میدن. واسه همین تاحالا دیگه پیگیری نکردم.

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
پس از الزام زوجه به تمکین میتواند به منزل مشترک برگرددوایفای وظایف زناشویی را انجام دهد.هیچ اجباری برای تمکین وایفای وظایف زوجه درکارنیست اما اگرتمکین نکند ازشوهرخود دیگر نفقه به زوجه تعلق نمیگیرد ونمیتواند مطالبه نفقه کند.ازطرفی شوهر درصورت تمرد زن وعدم تمکین میتواند از دادگاه تقاضا کند که جهت ازدواج مجدد به او مجوز دهد.اگرزن قصدتمکین داشته باشدبعدازقطعیت حکم ظرف ده روز میتواند به منزل مشترک بازگرددوزندگی وتمکین وایفای وظایف خود را از سربگیرد