مشاوره حقوقی رایگان - فروش جنس خراب و گرون فروشی تقلب در فروش

من یه ضبط 7 روز نیس خریدم خرابه. صاحب مغازه نه تنها جواز کسب نداره. بلکه هول داد منو و پس نمیدم پول‌ رو . خرابه به هیچ وجه به بلوتوث وصل نمیشه . دستگاه خراب داده میگه به من ربطی نداره ببر تعمیر کن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی دارید که بتوانید ثابت کنید که دستگاه معیوب بوده میتوتنید دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن دهید

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

شما می توانیداقدام به تنظیم فسخ معامله به استناد خیار عیب نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به اتحادیه مراجعه نمایید
و شما میتوانید دادخواست به طرفیت
ایشان اقامه نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به عیب مسبوق به سابقه فسخ نمایید و ثمن‌ را مسترد نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست فسخ معامله و استرداد ثمن دهید