مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام
دوستی وامی را به نام بنده گرفته و وام تسلیم ایشان شده و خود شخص نیز ضامن اول می باشد و از طرفی نیز مقدار وسایل به عنوان ضمانت پرداخت نزد بنده هست. ولی موضوع مکتوب نشده است و تمامی موارد شفاهی انجام شده . از طرفی نیز بخشی از اقساط توسط ایشان پرداخت شده است و از حساب بنده هیچ نوع قسطی از طرف بنده پرداخت نشده است.
لذا با توجه به عدم پرداخت اقساط توسط ایشان آیا با فروش وسایل امانت نزد بنده که به عنوان ضمانت وام بوده و مکتوب نیز نشده بنده متحمل جرم خیانت در امانت و یا رد مال خواهم شد ؟

پاسخ ها :

محسن هاشمی

جناب آقای محسن هاشمی :

اگر این وسایل به عنوان امانت در اختیار شما قرار دادشده است،شما در صورت فروش این وسایل مر تکب جرم خیانت در امانت شده اید،لیکن اگر این وسایل به عنوان ضمانت عدم پرداخت اقساط در اختیار شما قرار گرفته شده باشد،در صورتی که شما اقساط را پرداخت کرده باشید، ودر صورت وجود قرار داد مکتوب و قید این ضمانت اجرا،شما می توانید به نسبت مبلغی که پرداخت نموده اید،اقدام به فروش وسایل نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا زمانی که از حساب شما کسر نشده نمی توانید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

موضوع نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما جرم خیانت در امانت است و
و شما به عنوان وام گیرنده مسئولیت پرداخت اقساط را خواهید داشت

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بهتر است با هزینه جزئی به یکی از وکلای محترم وکالت در مطالعه پرونده دهید تا از جزئیات آن مطلع شود و مشاوره دقیق بدهد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تحت عنوان ضمانت بوده و شهودی دارید واقساط پرداخت نشده باشد می توانید اقدام کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است از نظر دادگاه خیانت در امانت محسوب شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خودتان می گویید وسایل امانت هست بنابراین حق فروش ندارید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله شما نمیتوانید اموال را به فروش برسانید مو باید ابتدا از طریق قانون اقدامات لازم را انجام دهید