مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خانواده همسر و همسر

با سلام واحترام
25 سال است ازدواج کردم متاسفانه شوهرم دست بزن دارد و بارها خیانت کرده است چندین بار جلوی خانواده خود به بهانه های مختلف من را مورد ضرب و شتم قرار داده تا حالا بخاطر آبرو و فرزندان وموقعیت کاری ام سکوت کرده ام اما دیگر تحمل این وضعیت را ندارم.
بارها خیانت کرده و گذشت کردم و با راهکارهایی که از مشاور دریافت کردم سعی کردم با همسرم رفتار کنم اما متاسفانه فایده ای ندارد و مجددا خیانت میکند خانواده همسرم از این موضوع کاملا آگاه هستند و برایشان عادی است حتی خواهر ایشان چندین بار شرایطی را برای ایشان جهت دوستی با یکی از همکارانش ایجاد کرده که در مقابل برخورد من اظهار میکند که تقصیری نداشته
ضمنا من شاغل هستم، همسرم سالهاست که کوچکترین خرجی برایم در نظر نگرفته با اعتراضم یا با برخورد بد یا ضرب و شتم پاسخ می دهد و میگوید تو حقوق داری و نیازی نداری
من باید بجای تو به خانواده ام کمک کنم انها احتیاج دارند درصورتیکه مادر همسرم هم شاغل بوده و حقوق دریافت می‌کند.
حالا بعد از 25 سال تحمل و کشیدن سختی و تحقیرو خواری که از طرف همسر و خانواده اش دیده ام
توان ادامه این زندگی را ندارم
حال آیا می توانم از همسرم بخاطر ضرب و شتم هایی که قبلا داشته اما من مراجعه ای به پزشکی قانونی نداشته ام شاکی باشم؟
و چون چندین بار مقابل خانواده اش من رو مورد آزار و کتک قرار داده و خانواده اش سکوت کرده اند می توانم از آنها شاکی باشم؟ در ارتباط با خیانتش که خانواده اش مواردی را می دانسته و حمایت کرده اند چطور؟
همچنین در ارتباط با اینکه سالهاست هیچ کمک مالی به من نداشته و به خانواده خود کمک های زیادی از جمله کمک هزینه خرید ازدواج خواهر و کمک هزینه خرید منزل و ... به خواهر، مادر و برادر خود داشته آیا می توانم از آنها به دلیل آگاهی از این موضوع که همسرم در قبال من کوتاهی داشته شکایت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،شما بابت نفقه معوقه و جاریه می توانید دادخواست دهید درآمد هر چقدر داشته باشید نفقه زن بر عهده شوهر است که کارشناس نفقه شما را تعیین می کند.همچنین شکایت کیفری ترک انفاق.اما در ارتباط با ضرب و شتم راهکار این است که بلافاصله به پلیس 110 تماس بگیرید صورتجلسه شود به پزشکی قانونی مراجعه و شکایت ضرب و جرح عمدی را با شهادت شهود مطرح کنید .متاسفانه شما مدام صبر کردید و این بی اخلاقی ها عادت شده باید قانونا و محکم بایستید و دفاع کنید.موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر از بابت جرم ضرب و جرح
شما باید نامه پزشکی قانونی داشته باشید تا بتوانید در دادگاه موضوع را
اثبات نمایید
و از بابت خیانت همسرتان باید
شکوائیه رابطه نامشروع را مطرح نمایید
و می توانید دادخواست مطالبه نفقه را اقامه نمایید