مشاوره حقوقی رایگان - زندان

سلام داداش بنده داخل زندان قزلحصار چند نفری بودن دعوا کردن واداش بنده اونجا حضور نداشتن ولی داخل بهداری زندان دعوا کرده فقط فحش داده چاقو نزده حالا طرف شده شاکی داداشم و چند نفر دیگه حالا چطور میتونیم بی‌گناهی داداشم ثابت بشه یا کلا جلو مرخصیشو گرفتن بتونیم بیاریم مرخصی

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برادر شما بوسیله شهادت شهود یا اگر دوربین در محل بوده از خود دفاع نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود