مشاوره حقوقی رایگان - تهاتر ملک و آپارتمان

سلام
یک زمین کلنگی با4واحد و4سند مجزا که هر کدام بنام شخصی است را میخواهند در قالب تهاتر با 3واحد آپارتمان نوساز تهاتر کنند
ولی مالک 3واحد آپارتمان نوساز باید4میلیارد به آنها مابه التفاوت بپردازد
چگونه میشود مابه التفاوت نقدی را در قرارداد تهاتر گنجاند و نوشت ؟
سپاس

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام‌. بستگی دارد که قرارداد معاوضه باشد یا بیع. اما می توان در مقام تبیین ثمن، 3 واحد نوساز پول نقد را منعکس کرد