مشاوره حقوقی رایگان - تعویض قفل درب منزل توسط زوجه

با سلام. خواهر بنده از سال 92 با همسر رسمی و قانونی خود در آپارتمان بنده سکونت دارند و از ابتدا قرار شد طبق قولنامه تنظیم شده ماهیانه شوهر خواهرم مبلغی را به من اجاره بدهند اما تا کنون اجاره به من پرداخت نکرده و من به احترام خواهرم تاکنون اقدامی نکرده ام
اما مدتی زیادی است که نفقه هم پرداخت نکرده و منزل را نیز ترک نموده و درماه 2 شب تشریف میارند منزل و سورفتار هم دارند با خواهرم و همسایه ها گفتند در نبود خواهرم زن به خانه آورده و زن صیغه ای دارد
آیا با این توضیحات می توانیم قفل درب را عوض کنیم و مانع از ورود ایشان به خانه شویم؟
ضمنا ایشان از وسایل زندگی فقط یخچال و بخاری از قبل آورده و تلویزیون هم در مدتی که با خواهرم زندگی مشترک داشته خریده
ایا این وسایل متعلق به خواهرم است یا ایشان؟
وآیا در صورت تعویض قفل در و ممانعت از ورود ایشان به منزل توسط اینجانب یا خواهرم, ایشان می توانند از بنده یا خواهرم شکایت کنند؟
ممنون از پاسخ تان

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر شما قرار داد اجاره
تنظیم کرده باشید دیگر اجازه
نخواهید داشت قفل درب را عوض نمایید و مانع ورود موجر بشوید
و باید ابتدا دادخواست دستور تخلیه
فوری در شورا اقامه نمایید تا توسط
قاضی دستور تخلیه صادر بشود
و اگر مانع ورود ایشان بشوید جرم
است و مجازات خواهید داشت
و برای وسائل منزل ، باید فاکتور
خرید داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما مجاز به تعویض قفل نیستید . اسبابی که ایشان خریده متعلق به خودشان است خواهر شما مالک نیست . برای ممانعت از ورود ایشان راه حل های دیگری متصور است در صورت تمایل تماس بگیرید